İsmail Baykut İlkokulu
Dalayn Mah. Şh. Er Hasan Öztekin Cad. Lapseki/Çanakkale

VİZYON

VİZYONUMUZ : Biz, İsmail Baykut ilkokulu/Ortaokulu olarak; ‘‘Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek, okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenlerin birbirinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olduğu, güvenli bir ortamda çalışmaların gerçekleştiği, bir ÖĞRENEN OKUL MODELİ olarak ülke çapında tanınmak ve bu anlamda örnek bir okul toplumu olmak.’’ istiyoruz.

MİSYON

Biz, İsmail Baykut ilkokulu/Ortaokulu olarak; ‘‘ Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden şekillendirmek, öğrencilerimizin mutlu, başarılı, bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olan bilgi becerileri kazandırmak ve öğrencilerimizi 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için ’’ varız ve çalışmaktayız.

Masa tenisi 2013 il birinciliği

Normal